Menu Premium
Loading...

Starcraft 2: Heart of the Swarm Vengeance Trailer

Gamekings Redactie 27/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na lang wachten is het eindelijk zover en verschijnt over twee weken Heart of the Swarm, de nieuwe uitbreiding voor Starcraft II. Nu laat Blizzard ons nieuwe beelden zien van de expansion in de Starcraft 2: Heart of the Swarm Vengeance Trailer.

We moeten nog twee weken wachten tot we helemaal los kunnen met Starcraft II: Heart of the Swarm, maar in de tussentijd brengt Blizzard een nieuwe trailer uit, genaamd Vengeance. Deze trailer maakt duidelijk dat, ook al is de Queen of Blades er niet meer, het Zerg ras nog geen verleden tijd is. Verder zien we in deze nieuwe trailer meer over de transformatie van Sarah Kerrigan en haar overname van de Zerg swarm.  Daarnaast spatten de epische battles van je scherm, terwijl Kerrigan er alles aan doet de dictatuur van Arcturus Mengsk te bestrijden.

Starcraft II is natuurlijk al een tijdje uit en in de Heart of the Swarm uitbreiding krijg je ongeveer 20 nieuwe missies die je dient te voltooien, terwijl je speelt vanuit het oogpunt van Sarah Kerrigan. In deze nieuwe missies zitten de volgende drie rassen: de Terrans, de Zergs en de Protoss. Echter zullen verschillende units en abilities, zoals de Medivac, Hellion en de Reaper, getweakt zijn, waardoor de game ervaring nog beter is.

Ren jij over twee weken naar de winkels of vermaak jij je nog prima met de originele Starcraft II? Laat weten in de comments wat jij vindt van de nieuwe uitbreiding en van deze Starcraft 2: Heart of the Swarm Vengeance Trailer.

Starcraft II: Heart of the Swarm Vengeance Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch