Menu Premium
Loading...

Starbreeze Studios geeft Deliver Us The Moon uit

Rens van Nerum 25/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, KeoKeN Interactive’s kindje Deliver Us The Moon heeft een publisher gekregen, want niemand minder dan Starbreeze Studios geeft Deliver Us The Moon uit. Jeuuujj! Met dit nieuws komt ook meteen een gloednieuwe trailer, dus bekijk vooral de beelden hierboven.

Deliver Us the Moon is een sci-fi actie en adventure game waarin de aarde helemaal naar de tyfus is gegaan en jij als eenzame astronaut op een missie naar de maan wordt gestuurd om de aarde en de mensheid van de ondergang te redden. In de game zul je vaak op de proef gesteld worden door de gevaarlijke obstakels die je tegenkomt in de ruimte.

Eerder dit jaar spraken wij Koen van KeoKeN Interactive over zijn project ‘Deliver Us The Moon’ tijdens de E3 2016 in een Goodmorning LA-item. Hierin vertelde hij ons zijn verhaal en de achtergrond van de game. Heb je dit item nog niet gezien? Check het dan hier!

Niemand minder dan Starbreeze Studios is dus in zee gegaan met KeoKeN Interactive om deze game uit te geven. Nu we weten dat de game een publisher heeft, is het nog maar een kwestie van tijd tot we zelf de ruimte in kunnen met Deliver Us The Moon! Ben jij ook hyped voor deze indie sci-fi knaller van KeoKeN Interactive? Drop het in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch