Menu Premium
Loading...

Kijk hier de Goodmorning LA E3 2016 met Koen van Deliver us the Moon terug!

Suzanne de Jong 18/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar gaan we traditioneel vanuit Los Angeles los gaan met de ‘ochtendshow’ Goodmorning LA! Dit jaar waren Boris, Shelly, David, Jelle en Emiel afgereisd naar de E3 en heb je de heren en dame afwisselend gezien in Goodmorning LA! Mocht je deze epische ochtendshow gemist hebben, geen paniek, want hier kijk je de volledige versie van Goodmorning LA E3 2016 met Koen van Deliver us the Moon terug! Koen maakt met zijn eigen handen de game Deliver us the Moon en daar wou ons team in Los Angeles natuurlijk alles vanaf weten en daarom vragen zij hem zijn hemd van zijn lijf!

De vraag was natuurlijk: wat hebben de heren en dame gisteren allemaal beleefd in Los Angeles? Hebben ze nog toffe dingen gehoord in de wandelgangen, of iets bizars meegemaakt? Het antwoord op die vragen kregen we natuurlijk in Goodmorning LA, de ochtendshow waarvan de charme is dat wij ‘m juist ‘s middags/’s avonds te zien kregen. Ga er dus lekker voor zitten en kijk naar Goodmorning LA, waarin deze E3 ook een paar toffe gasten te zien waren!

Wees dus niet getreurd als je het gemist hebt, Goodmorning LA E3 2016 met Koen van Deliver us the Moon is hierboven gewoon terug te zien!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch