Menu Premium
Loading...

Star Trek Facing The Gorn Again Trailer

Gamekings Redactie 29/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kennen Star Trek natuurlijk allemaal van de series en films, maar eind april gaat Namco Bandai de uitdaging aan en lanceert een echte Star Trek game. Of deze game net zo sci-fi gaat zijn als de film hebben we al een klein beetje kunnen beoordelen in eerdere trailers. Nu we het toch over Star Trek trailers hebben: er is een nieuwe! En we kunnen wel stellen dat dit eens een keer een andere trailer is dan we bij games gewend zijn. Nieuwsgierig? Hij staat hierboven, dus check de Star Trek Facing The Gorn Again trailer.

Kirk (William Shatner) en de Gorn hebben waarschijnlijk nog nooit zo dicht naast elkaar op een bank gezeten zonder dat ze elkaar het liefst iets aan wilden doen. Maar daar komt al snel verandering in als de twee de Star Trek game gaan spelen.

Het verhaal van de game begint allemaal wanneer de Enterprise een belangrijk bericht onvangt van een onbekend ruimtestation. Als de kapitein van dat station een oude jeugdvriendin van Spock blijkt te zijn, gaat hij samen met Kirk naar New Vulcan. Wanneer de Gorn een aanval uitoefenen op de planeet zul je de bevolking van New Vulcan moeten helpen. Ga het gevecht aan met de Gorn en zorg dat de planeet niet ten onder gaat in de strijd.

Gaan we nu dan eindelijk een keer een op een film gebaseerde game krijgen die wél wreed wordt? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd of deze game in de smaak gaat vallen. Maar voordat het zover is, zullen we het eerst nog even moeten doen met de Star Trek Facing The Gorn Again trailer.

Star Trek Facing The Gorn Again Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch