Menu Premium

Star Ocean 5 in ontwikkeling voor PS3 en PS4

Franky Mangal 14/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square-Enix teast ons al dagen met een nieuwe game en volgens Famitsu gaat het hier inderdaad om Star Ocean 5, die in ontwikkeling is voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Een releasedatum is er nog niet, maar de ontwikkeling van Star Ocean 5 is net als bij de voorgaande delen in handen van tri-Ace en Square-Enix zal de game gaan uitgeven.

Famitsu onthult verder dat de volledige titel van de game Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness zal zijn. De game zal zich af gaan spelen op de onbewoonde planeet Feycreed, welke zich op 600 lichtjaar van aarde bevindt. Er zijn ook al een aantal personages onthuld. De hoofdrol is weggelegd voor Fedel Camus, gespecialiseerd in zwaardgevechten en tevens de beschermheer van zijn dorp. Hij wordt vergezeld door zijn beste vriendin Miki Sorvesta. Het derde personage is Lilia, een meisje die zowel haar geheugen als haar emoties heeft verloren. De gevechten in Star Ocean 5 zijn naar alle waarschijnlijkheid in real time, waarbij de afstand tussen jou en je vijanden van invloed zal zijn op de aanvallen die je kunt uitvoeren.

De timer op de teasersite loopt morgen af, dus we verwachten dan nog veel te weten te komen over Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness.

Star Ocean 5 in ontwikkeling voor PS3 en PS4

Star Ocean 5 in ontwikkeling voor PS3 en PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch