Menu Premium

Square Enix onthult volgende week nieuw project van westerse studio

Karim Shehata 03/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over iets meer dan twee maanden begint de E3 in Los Angeles, een evenement waarop normaliter veel onthullingen worden gedaan. De laatste jaren is het echter een trend geworden om erg veel games van tevoren al te onthullen en als het aan Square Enix ligt, houdt die trend dit jaar stand. De van origine Japanse uitgever gaat volgende week namelijk een nieuw project van één van haar westerse studio’s onthullen.

Dit heeft Square Enix zojuist aangekondigd op Twitter. De onthulling vindt echter niet zomaar plaats, maar duurt drie dagen. Op maandag zal de onthulling beginnen op Twitch en vanzelfsprekend weten we woensdag dan dus precies wat er gaat gebeuren. De uitgever spreekt van een ‘interactieve onthulling’.

De speculatiemachine kan natuurlijk volop gaan draaien nu, want pas op Tweede Paasdag weten we iets over dit nieuwe project. Het project gaat nu door het leven als Project CKP, terwijl je op het plaatje een stoel ziet. Krijgen we te maken met een nieuwe Deus Ex? Of mag Agent 47 opdraven in een nieuwe Hitman? Het antwoord op deze vragen krijgen we wellicht, als het hier niet gaat om een nieuwe franchise, op Tweede Paasdag!

Bron: Square Enix – via Gematsu

Square Enix onthult volgende week nieuw project van westerse studio

Square Enix onthult volgende week nieuw project van westerse studio

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch