Menu Premium

Square Enix annuleert pre-order plannen Deus Ex: Mankind Divided

Mark Hoogland 01/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game-community heeft gesproken en gezegevierd; na een stortvloed aan negatieve kritieken heeft Square Enix besloten het aparte ‘Augment Your Pre-order’- programma van Deus Ex: Mankind Divided stop te zetten.

Het was de bedoeling dat met het veelvuldig pre-orderen van Deus Ex: Mankind Divided verschillende opeenvolgende rewards vrijgespeeld werden, waarvan er uiteindelijk één door jou gekozen kon worden. Bij een maximum aan pre-orders zou de ‘hoofdprijs’ het vier dagen eerder vrijkomen van de game zijn. Dit bleek niet iets te zijn waar de gemiddelde gamer op zat te wachten.

“We hebben veel tijd besteed aan het doorlezen van al jullie comments,” laat Square Enix in navolging van de legio negatieve reacties weten: “Na veel nadenken en reflecteren hebben we besloten het programma te sluiten en alle aansporende content beschikbaar te maken voor iedereen die Deus Ex: Mankind Divided pre-ordert of de Day 1-editie koopt.”

Met deze beslissing is ook het mogelijk eerder uitkomen van Deus Ex: Mankind Divided van de baan. De game verschijnt nu overal en voor iedereen op 23 februari, op Xbox One, PlayStation 4 en de PC.

Bron: Kotaku

Square Enix annuleert pre-order plannen Deus Ex: Mankind Divided

Square Enix annuleert pre-order plannen Deus Ex: Mankind Divided

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch