Menu Premium

Splinter Cell-merchandise hint naar mogelijk nieuwe titel

Alex 04/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De online winkel GameStop heeft mogelijk de nieuwe Splinter Cell gelekt. Ondanks dat er nog geen concrete uitspraken gedaan zijn over het bestaan van een dergelijk vervolg, gaan de geruchten al enige tijd over het wereldwijde web.

Een bril van 40 dollar

Het item wat GameStop op haar website geplaatst had viel onder de categorie merchandise. Dit was opgemerkt door ene Wario64. Deze persoon deelde zijn vondst uiteraard via Twitter. Nadat het item dat GameStop presenteerde als een lopend vuurtje over het internet ging, werd het item weer van de website afgehaald. Het desbetreffende stukje Splinter Cell-merchandise was getiteld “Splinter Cell: Sam Fischer goggles Replica” en zou 40 dollar moeten gaan kosten.

De Splinter Cell geruchtenmolen

De kans is natuurlijk zeer aanwezig dat dit om een foutje ging en het niets te maken heeft met een nog aan te kondigen Splinter Cell-game. Het gerucht dat Ubisoft de serie mogelijk weer nieuw leven in wilt blazen is bij deze weer lichtelijk aangewakkerd. Halverwege vorige maand Tweette Julian Gerighty, creative director bij Ubisoft, nog dat hij zou werken aan een nieuwe titel uit deze langlopende stealth-reeks. Later werd dit door Ubisoft rechtgezet en afgedaan als een grap.

Het laatste deel uit de serie (Blacklist genaamd) zag in 2013 het levenslicht. Gezien de populariteit van de game en het aantal jaren afwezig zijn van een nieuw deel, is de kans natuurlijk groot dat Ubisoft bezig is met een nieuwe Splinter Cell. Wie weet krijgen wij volgende week wel de eerste beelden te zien tijdens Ubisoft’s E3-persconferentie. De tijd zal het leren. Wie van jullie hoopt op een nieuwe aankondiging van deze stealthgame? Hoeveel waarde hechten jullie ├╝berhaupt aan een dergelijk lek als deze? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch