Menu Premium
Loading...

Spectra 8bit racer Trailer

Shelly van Seventer 12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gateway Interactive is de samenwerking aangegaan met Chipzel en samen komen ze nu met een nieuwe game, namelijk Spectra. Gateway Interactive is een vrij nieuwe studio, maar de wederhelft Chipzel heeft gewerkt aan onder andere Super Hexagon. De game kwam even voorbij op de persconferentie van Microsoft op de E3 2014 en nu is ook te hele trailer te bekijken. Als jij ook zo benieuwd bent naar deze nieuwe game, check dan snel de Spectra 8bit racer Trailer.

Zoals de naam van de trailer al doet vermoeden, is Spectra een 8Bit racing-game. Spectra bestaat uit één game mode, namelijk het racen tegen de muziek. In deze game heb namelijk  niet zo zeer heel veel verschillende levels, maar draait het helemaal om de muziek. Er zijn in totaal 10 nummers waar je tegen kunt racen, de levels waar je door heen moet racen zijn dan ook helemaal aangepast op de muziek. Het is de bedoeling dat je overleeft tot de muziek stopt!

Het wordt nog maar de vraag hoe de 8Bit stijl en het muziek element gaan uitpakken, want nog heel veel hebben we nog niet gezien van deze game. Wel weten we dat Spectra gepland staat voor IOS, Android en de Xbox One. Ben jij gek op de 8bit en retro stijl, dan is Spectra misschien wel iets voor jou! Wil jij meer weten over Spectra, check dan snel de Spectra 8bit racer Trailer.

Spectra 8bit racer Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch