Menu Premium

South Park: The Stick of Truth verschijnt eind dit jaar.

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds 1997 kunnen mensen al genieten van de perverse en duistere humor, die de geanimeerde serie Southpark bezit, maar binnenkort kun je zelf rondlopen in het geanimeerde Amerikaanse stadje, want South Park: The Stick of Truth verschijnt eind dit jaar.

De trailer die we te zien kregen concentreerde zich op het feit dat we van Stans’ vader Randy leerden hoe we de Nagasaki scheet moesten laten, een skill die in de game waarschijnlijk je vijanden stunned, zodat je ze kan aanvallen zonder bang te zijn zelf schade op te lopen. Al met de eerste paar beelden wordt dus direct de toon gezet, dit wordt een game waar je de oh zo bekende South Park humor van af druipt.

South Park: The Stick of Thruth wordt door Obsidian Entertainment gemaakt en het verhaal zal draaien om een enorm LARP tournament dat wordt gehouden in de stad, waar alle kinderen, dus ook jouw personage, aan mee doen.  Degene die dit wint krijgt de “Titular Twig” overhandigt.

Je zult je eigen karakter kunnen bouwen en kunnen levelen, zoals het een RPG betaamt. Het vechtsysteem hangt heel erg van timing af, ook al is het turn-based. Goede timing zal jouw aanvallen meer kracht geven en je beter bestand maken tegen aanvallen van je vijanden.

Southpark komt eind dit jaar uit en ik kijk er naar uit om mijn flatulentie-vermogen omhoog te krikken.

South Park: The Stick of Truth verschijnt eind dit jaar

South Park: The Stick of Truth verschijnt eind dit jaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch