Menu Premium
Loading...

South Park: The Stick of Truth komt uit op 13 december

Gamekings Redactie 25/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

South Park is al sinds jaar en dag een van de meest bekeken tekenfilm-series onder jongeren en volwassenen. Er zijn al vaker games uitgekomen over deze bekende televisieserie, met natuurlijk de daarbij behorende inwoners, en ditmaal is het feest groter dan ooit. South Park: The Stick of Truth komt uit op 13 december en dat wordt natuurlijk gevierd met een nieuwe trailer!

“Screw you guys, I’m going home” is toch wel een van de bekendste zinnen van Eric Cartman, die op de meest onverwachte momenten onwijs grappig uit de hoek kan komen en dit vaak ten koste van anderen. South Park draait om een stel kinderen die altijd samen op avontuur gaan en van alles meemaken. Hierbij staat vrijwel altijd onwijs droge- en bespottende humor centraal. South Park: The Stick of Truth neemt je mee op een van de avonturen van Eric, Stan, Kyle en Kenny. Zij leven, tijdens het spelen met hun klasgenoten, in een fantasie wereld, zoals alleen een kind dat kan. Jij als speler bent een nieuw klasgenootje en speelt vrolijk met de rest mee. Tijdens het spelen, beland je in een diep en grofgebekt avontuur. Oorspronkelijk was THQ bezig met deze game, maar nadat zij failliet gingen nam Ubisoft het stokje over. Daardoor heeft het dan ook wat langer geduurd voordat South Park: The Stick of Truth het daglicht ging zien.

South Park: The Stick of Truth zal vanaf 13 december speelbaar zijn op de PlayStation 3, de Xbox 360. De releasedatum voor de PC-versie is nog onbekend en release op de Wii U en de Nintendo 3DS is ook mogelijk, mits de game goed verkoopt. Het duurt dus nog twee weken voor de kerst en dan kunnen we eindelijk zien hoe vaak Kenny in deze game zal sneuvelen. Één ding is zeker, tot die tijd zullen we het moeten doen met de TV-uitzendingen van de serie. Iets waar ik op zich ook niet zo heel erg veel problemen mee heb. Als jij ondertussen ook zin hebt gekregen in de game, kun je het beste even de trailer checken!
South Park: The Stick of Truth komt uit op 13 december

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch