Menu Premium

South Park: The Fractured But Whole komt uit op 17 oktober

Froukje Planken 18/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na verschillende keren te zijn uitgesteld, heeft South Park: The Fractured But Whole nu een nieuwe releasedatum en wel: 17 oktober 2017. De game zal uitkomen op Playstation 4, Xbox One en pc. Iedereen die de game koopt voor 31 januari 2018 krijgt The Stick of Truth er gratis bij.

South Park: The Fractured But Whole werd voor het eerst onthuld op de persconferentie van Ubisoft tijdens de E3 van 2015. De opvolger van South Park: The Stick of Truth zou uitkomen op 6 december 2016. De game werd echter uitgesteld naar Q1 van 2017, maar werd daarna weer uitgesteld naar het fiscale jaar 2018. De geruchten van een release in juni 2017 blijken dus niet waar.

The Fractured But Whole komt met een vernieuwd combat systeem, maar de ‘fart-based powers’ zijn nog steeds belangrijk. Wees maar gerust… Zie de nieuwe trailer hieronder:

Er zullen bij de release vier edities van de game beschikbaar zijn: Standard, Gold, Steelbook en
Collector’s editie. Wanneer je een pre-order plaatst, krijg je de exclusieve in-game assistent, Towelie: Your Gaming Bud tot je beschikking. Hij voorziet je van handig advies en commentaar wanneer je belangrijke locaties in de game bezoekt.

Nogmaals, Southpark: The Fractured But Whole komt uit op 17 oktober op Playstation 4, Xbox One en pc. Zet het alvast in je agenda!

 

Bron: VG24/7, Southpark.Ubisoft

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch