Menu Premium

Sora, Donald en Goofy laten zich zien in nieuwe Kingdom Hearts 3 trailer

Jeroen Wiersma 12/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 werd Kingdom Hearts 3 officieel aangekondigd. Zo nu en dan kregen we her en der wat meer informatie over de game, maar erg concreet werd het vaak niet. Square liet op momenten weten dat er nog leven in zat, zoals op de E3 van 2015. Hier is opnieuw zo’n moment: Sora, Donald en Goofy laten zich zien in de nieuwe Kingdom Hearts 3 trailer.

Deze trailer werd gisteren getoond tijdens de Kingdom Hearts Orchestra World Tour in Los Angeles. Dat er leven in zit moge duidelijk zijn! We zien het illustere drietal van Square en Disney er flink op los gaan op de manier die we zo goed van ze kennen. De Heartless op de Olympus hebben het het flink te verduren. Daarnaast zijn er ook kleine stukjes te zien van conversaties, waarmee we kunnen speculeren welke kant het verhaal op zal gaan. Onder andere Maleficent, Pete, Hades en Organization XIII blijken in ieder geval een rolletje te spelen.

Een releasedatum hebben we nog steeds niet. Wat we wel hebben is de wetenschap dat Kingdom Hearts 3 zal verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One, en dat er op de D23 Expo 2017 op 15 juli een nieuwe trailer zal worden getoond. Wat denk je, krijgen we dan wel een datum?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch