Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Kingdom Hearts 3 E3 trailer

Rik Koning 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft zojuist de E3 2015 trailer van Kingdom Hearts III getoond. De Executive Producer van de serie, Shinji Hashimoto, wist het merkbaar ongeduldige publiek bijna eindeloos te teasen, maar eindelijk is het moment dan daar; ruim 2 minuten aan cutscenes en gameplay van het langverwachte vervolg op Kingdom Hearts II.

Bijna tien jaar na het uitkomen van deel twee werden de fans getrakteerd op beelden van de nieuwe werelden en vijanden in Kingdom Hearts III. Zo is onder andere de kenmerkende toren uit Disney’s Tangled te zien, wat het erg waarschijnlijk maakt dat de personages uit deze moderne vertolking van het verhaal van Rapunzel in het spel terug zullen komen.

Verder bevat de trailer een grote hoeveelheid speciale moves, voorzien van de nodige hoeveelheid eye candy. Zo is te zien hoe Sora een kleurrijke trein en een vliegend schip oproept en voorziet hij zichzelf van lichtpistolen en een vliegende Pegasus. Meer dan genoeg interessants dus om de talloze fans die al jaren op dit spel zitten te wachten tevreden te stellen. Helaas ontbrak het in de trailer aan een release datum, wat de geruchten dat het spel nog dit jaar uit zou komen erg onwaarschijnlijk maakt.

Kan jij ook niet wachten om in deze magische wereld van Disney-figuren te duiken? Hoe dan ook, waarom zit je dit nog te lezen als je ook gewoon (nog een keer) die trailer kan gaan checken!
Kingdom Hearts 3 E3 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch