Menu Premium

Sony registreert domeinen voor The Last of Us 2 en 3

Karim Shehata 16/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Naughty Dog, bekend van games als Uncharted en Jack & Daxter, komt 14 juni aanstaande met The Last of Us. De game moet één van de laatste echte klappers gaan worden voor de PlayStation 3, maar Sony lijkt nu al gek van The Last of Us. Het lijkt erop dat het Japanse miljardenbedrijf meer dan één deel wil zien in de The Last of Us serie en Sony heeft in ieder geval de domeinnamen al veilig gesteld voor eventuele vervolgen in de serie. Sony registreert domeinen voor The Last of Us 2 en 3.

Tijdens de E3 presentatie werden vele mensen omver geblazen door de The Last of Us demo.  De game komt zoals gezegd bijna uit en als we naar de geschiedenis van ontwikkelaar Naughty Dog kijken kunnen PlayStation 3 bezitters zich gaan verheugen op deze game. De games van de ‘stoute hond’ werden bij het PlayStation publiek altijd met open armen ontvangen. Nu Sony dus waarschijnlijk een nieuw pareltje van Naughty Dog in handen heeft, heeft Sony maar meteen de domeinnamen voor de eventuele vervolgen vastgelegd. Of Sony de domeinnamen puur en alleen veiligstelt zodat zij het niet voor miljoenen hoeven over te kopen van iemand die slim op zoek is naar geld, of dat we het serieus moeten nemen dat er echt 2 vervolg delen aan zitten te komen, is nog niet bekend.

Sony heeft vandaag ook een paar andere domeinnamen vastgelegd. Er gingen al wat geruchten dat er binnenkort een game met de naam ‘The Order’ uit de doeken wordt gedaan, en deze geruchten worden steeds hardnekkiger. Sony Computer Entertainment America heeft namelijk de domeinnamen theorder1886.com, theorder1886.net, theordergame.net, theorderps4.com, en theorderps4.net vastgelegd. Opvallend genoeg heeft Sony in Europa de patenten op ‘The Order’ vastgelegd, en wel bij het Nederlandsch Octrooibureau. Dit zou kunnen betekenen dat Guerilla Games, de in Amsterdam gevestigde ontwikkelaar die nu aan Killzone: Shadow Fall werken voor de PlayStation 4, de tot nog toe onaangekondigde game ‘The Order’ gaat ontwikkelen. Als de game er werkelijk gaat komen, lijkt de E3 van dit jaar een uitgelezen mogelijkheid om de game aan te kondigen.

Denk jij dat Sony en Naughty Dog achter de schermen al bezig zijn aan een vervolg op The Last of Us?

Sony registreert domeinen voor The Last of Us 2 en 3

Sony registreert domeinen voor The Last of Us 2 en 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch