Menu Premium

Sony heeft aangekondigd aanwezig te zijn op de Paris Game Week

Jeroen Wiersma 15/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zal je vast niet ontgaan zijn en misschien heb je de tickets al geboekt voor een bezoek aan onze oosterburen, want volgende week is het tijd voor de Gamescom in Keulen! Grote partijen als Nintendo, Microsoft, EA, Activision en Ubisoft zullen allemaal present zijn, maar de grote afwezige is Sony. Wel zal Sony aanwezig zijn op de Paris Game Week later dit jaar.

De Paris Game Week begint op maandag 30 oktober om 17:00 uur. Shuhei Yoshida, baas van Sony Worldwide Studios, heeft eerder aangegeven dat ze op de E3 bewust dingen niet hebben laten zien, dus we mogen er van uit gaan dat Sony genoeg nieuws heeft om te laten zien. Krijgen we iets spetterends op gebied van VR te zien. Of misschien wel The Last of Us 2?

In december heeft Sony echter nog het PlayStation Experience evenement en mogelijk wordt de grootste uitsmijter voor dan bewaard. Krijgen we dan misschien meer te zien van God of War, Spiderman, Detroit: Become Human en de eerste DLC voor Horizon: Frozen Wilds? Wat denk jij dat Sony ons gaat laten zijn op de Paris Game Week?

Bron: Eurogamer

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch