Menu Premium
Loading...

Premium Journaal: Gamescom en een vette prijsvraag

11/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuw Premium Journaal zo vlak voor het weekend! Deze keer zit JJ klaar om de premiumleden op de hoogte te brengen van het laatste nieuws. We willen immers onze meest bazige bazen optimaal op de hoogte blijven houden. Zonder jullie steun zijn wij immers niet langer in staat zo veel items te maken. Onze dankbaarheid is dan ook groot. De komkommertijd waarin we op dit moment verkeren in gamesland weerhoudt ons niet van het maken van een berg aan content. Benieuwd naar wat Premium je de komende week allemaal te bieden heeft? Check dan Premium Journaal: Gamescom en een vette prijsvraag!

Gamescom-items op komst voor Premium

Na het geweld van de E3 wacht eind augustus ook dit jaar weer de Gamescom. Ook nu is Keulen weer de stad waar de grootste gamebeurs ter wereld plaatsvind. Gamekings is deze editie sterk vertegenwoordigd. Als premiumlid kan je dan ook weer toffe items verwachten. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat de Gamekings richting Keulen trekken. Je hebt al vaak kunnen zien dat eenmaal in Keulen het bier rijkelijk vloeit. Lange dagen op de beurs worden regelmatig afgesloten met het wegtikken van meerdere liters Duits bier. En terecht, want het verslaan van een beurs zo groot als de Gamescom is geen kattenpis. Ongetwijfeld zal het bier begeleid worden door meerdere Duitse worsten. Gegarandeerd plezier dus wanneer Gamekings de poorten van de Gamescom betreedt.

Verder komt JJ met nieuws over een hele toffe prijsvraag betreffende Destiny 2. De release van Bungies nieuwe game komt snel dichterbij en dus mag een goede launch party niet ontbreken. Altijd al eens bij een dergelijk feestje aanwezig willen zijn? Wordt premiumlid en maak kans op een kaartje voor het launch even én de game! Waar? Wat? Wanneer? Hoe?! Kom het te weten in dit Premium Journaal: Gamescom en een vette prijsvraag!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch