Menu Premium

Sony kondigt PlayStation 4 Broadband-pakketten aan

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hebben van een internetconnectie vandaag de dag is vanzelfsprekend, maar er zijn altijd nog diegenen die niet snel genoeg internet hebben om lekker te kunnen gamen, of een HD-film te kunnen streamen. Sony kondigt PlayStation 4 Broadband-pakketten aan en je zal je dus niet druk hoeven maken over of je wel of niet kan gebruik maken van het snelle netwerk dat de PS4 nodig zal hebben. Sony heeft bekende providers zoals T-Mobile en Orange al in hun zak, maar verdere details hierover zijn nog niet bekend.

Naast deze aankondiging is ook nog even extra op het hart gedrukt dat de aankomende PlayStation 4-bezitters ook gebruik kunnen maken van Twitch. Ook wij bij Gamekings maken gebruik van Twitch, dus misschien kun je volgend jaar dus via je PS4 naar onze livestreams van bijvoorbeeld de E3 kijken! Ook gamers zelf zullen met de share-knop op hun controller naar hun Twitch-kanaal kunnen streamen.

Ook is aangekondigd dat de Music Unlimited-service op de PS4 zal terugkeren, maar met een paar veranderingen. Zo zul je nu muziek kunnen luisteren tijdens het gamen, een toevoeging waar veel vraag naar was. Ook zal het navigeren door je afspeellijsten wat makkelijker gaan door de quick controls, die je naar boven kan brengen door op de home knop te drukken. Goed nieuws!

Sony kondigt PlayStation 4 Broadband-pakketten aan

Sony kondigt PlayStation 4 Broadband-pakketten aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch