Menu Premium

Sony kondigt Let it Die aan

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen natuurlijk geen E3 voorbij laten gaan zonder Suda 51. Alhoewel ik niet één-twee-drie weet of de man ieder jaar aanwezig is met een nieuwe game, weet ik wel dat deze man een grote (cult)held is in de game-industrie. De man, verantwoordelijk voor games als Shadows of the Damned, Killer is Dead en Lollipop Chainsaw onder de vlag van Grasshopper,  Nu komt er een nieuwe, PS4-exclusieve game aan van Suda 51: Sony kondigt Let it Die aan.

Deze aankondiging heeft Sony gedaan op haar eigen E3 persconferentie, die op het moment van schrijven gaande is. De nieuwe game lijkt gruwelijk gewelddadig te gaan worden, alhoewel we dat wel gewend zijn van de games van Suda 51. Overigens is niet altijd iedereen even tevreden over de kwaliteit van de games van Grasshopper, maar de man is samen met zijn team wel in staat om goede games te maken. Laten we hopen dat Let it Die tot de laatstgenoemde categorie behoort.

De game verschijnt overigens pas in 2015 en is zoals gezegd exclusief voor de PlayStation 4. De nieuwe game is dus niet te spelen op Microsoft’s Xbox One, alhoewel we de game-industrie nu wel een beetje kennen. Misschien hebben we te maken met een timed-exclusive. Hier komen we pas achter wanneer de game is verschenen en we dan zelfs al een paar maanden verder zijn. Naar verwachting verschijnt deze titel zelfs pas aan het einde van 2015.

Vanwege het feit dat er nog te weinig  te vinden is over Let it Die, hieronder een plaatje van Suda 51’s laatste werk: Killer is Dead.

Sony kondigt Let it Die aan

Sony kondigt Let it Die aan

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch