Menu Premium

Sony kondigt Big Fest aan voor de PS Vita

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd al gedroomd van een eigen muziekfestival? Gedroomd om net als de oprichters van Pinkpop en dergelijke, klein te beginnen en groot te eindigen? Kleine bands de weg naar de top wijzen en mensen een fantastische tijd bieden? Nou, bedank Sony en haal een PS Vita in huis, als je die nog niet hebt, en ga aan de slag, want Sony kondigt Big Fest aan voor de PS Vita.

Big Fest is een free-to-play game die gaat uitkomen op de PS Vita. De game biedt je de mogelijkheid om je eigen muziekfestival op te richten. Jij bent de baas en regelt alles, maar dan ook echt alles. Van hotdog-kraam tot souvenirshop en van toilethok tot superster. De keuze is aan jou. Kies de bands die jou aanspreken en die je een kans biedt om groot te worden. Op deze manier kun je dus ook een thema of stijl aan je festival geven.

Alles geregeld? Kaartjes zijn allemaal de deur uit? Dan wacht er nog maar één ding, namelijk genieten. Geniet mee van het door jou georganiseerde festival en kijk hoe de bezoekers reageren. Ben je uit op nieuwe bandjes? Die kun je ontdekken bij festivals georganiseerd door familie, vrienden en zelfs wildvreemden.

Een specifieke releasedatum is niet genoemd door Sony. Het is dus nog de vraag wanneer we aan de slag kunnen met het organiseren van ons muziek festival.

Sony kondigt Big Fest aan voor de PS Vita

Sony kondigt Big Fest aan voor de PS Vita

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch