Menu Premium

Sony bevestigt de PlayStation 4 Slim

Tim Koelen 07/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het volgende systeem in de PlayStation-lijn was al een tijdje geleden uitgelekt, maar hij is nu ook daadwerkelijk aangekondigd. Sony bevestigt de komst van de PlayStation 4 Slim editie die tijdens hun persconferentie in New York is geïntroduceerd.

De nieuwe PlayStation 4 wordt gek genoeg niet benoemd als de PlayStation 4 ‘Slim’, maar gewoonweg PlayStation 4. Of het nieuwe systeem de oude PlayStation 4-systemen gaat vervangen is niet bekend gemaakt.

Vele gamers hebben voor de aankondiging een PlayStation 4 ‘Slim’ bemachtigd, waar we je hier al eerder over informeerden. Wat we weten over de nieuwe PlayStation 4? Vooralsnog is alleen de prijs van de console nog maar bekend en ligt de PS4 Slim voor €299 euro in de schappen. Helaas is er nog niet bekend gemaakt wanneer het kleinere broertje van de originele PlayStation 4 verkrijgbaar is. De console zou deze maand namelijk al in de winkel moeten liggen.

Opvallend genoeg ontkende Sony eerder de geruchten van de komst van de nieuwe PlayStation 4. Zelfs toen verschillende foto’s op het internet verschenen bleef het stil bij de Japanse hardwarefabrikant. Of het een slimme marketingstrategie van Sony is geweest moet nog maar blijken.

Ga jij je ‘oude’ PlayStation 4 inruilen voor de nieuwere PlayStation 4? We horen het graag van je in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch