Menu Premium

De PS4 Slim is uitgelekt en moet in september al verschijnen

Tim Koelen 22/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Eurogamer heeft inmiddels bevestigd dat de onderstaande PS4 Slim echt is. Hoe? Door serieus langs te gaan bij de koper, die de PS4 Slim bij veilingsite Gumtree heeft aangeschaft.

Origineel bericht:

Eerder deze maand kwam Microsoft met de Xbox One S. Dat ook Sony met een kleinere versie van de PlayStation 4 zou komen, was een logische volgende stap binnen het console-landschap. Vandaag zijn er foto’s opgedoken van de PS4 Slim, die volgende maand al in de winkels zou moeten liggen.

Daarnaast komt Sony ook met een krachtigere versie van de PlayStation 4, de beruchte PlayStation Neo. Op 7 september wordt er een evenement gehouden in New York door Sony. Tijdens die persconferentie moet meer duidelijk worden over de toekomst van de PlayStation. Het heeft er alle schijn van dat de PlayStation 4 Slim kort daarna al verkrijgbaar is. Een prijs voor de nieuwe compactere console is nog niet bekend, maar Eurogamer denkt dat deze goedkoper gaat worden dan dat de ‘normale’ PlayStation 4 nu is.

De foto’s van de nieuwe console doken op via de veilingsite Gumtree en het werd al gauw duidelijk dat het ging om een unboxed-versie van de PlayStation 4 Slim. Hieronder kan je de foto’s checken over hoe de PlayStation 4 Slim er daadwerkelijk uit zou komen te zien. Sony heeft het bericht over dit lek nog niet bevestigd, dus is het nu afwachten tot de persconferentie in september.

Vind jij de PlayStation 4 Slim er tof uitzien, of wacht je liever op de Neo? Laat een bericht achter in de comments.

Bron: Eurogamer

nieuws20160822_PS4Slim

nieuws20160822_PS4Slim2

nieuws20160822_PS4Slim3

nieuws20160822_PS4Slim4

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch