Menu Premium

Sonic live-action film nu toch uitgesteld vanwege redesign

Reilly 24/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ophef over de live-action Sonic film, “Sonic the Hedgehog”, was enorm. Fans wisten niet wat ze zagen toen de eerste trailer online kwam. Het design van de blauwe egel was volgens velen op zijn minst apart te noemen. Te veel haar, te lange benen, een mond met lippen…Hij leek bijna wel een mens met een kostuum aan. De memes stonden natuurlijk al klaar.

 

Sonic redesign

De regisseur van de film heeft zich in ieder geval de kritiek aangetrokken. Al vrij snel na het vrijkomen van de trailer zei hij namelijk op Twitter dat Sonic een redesign gaat krijgen.

Hoe de nieuwe Sonic eruit gaat komen te zien is nog niet bekend. Maar hoewel een redesign natuurlijk welkom is, nam Jeff Fowler nog niet alle zorgen weg. Een redesign is natuurlijk fijn maar hoe konden ze dat op tijd voor elkaar krijgen? En zou de onvermijdelijke crunch wel gezond zijn voor de grafische designers van de film?

Nu toch maar uitgesteld

Vandaag is nu wel bekend worden dat de film uitgesteld zal worden. Een lange uitstelling zal het echter niet zijn: De release date is uitgesteld van 8 November dit jaar naar 14 Februari volgend jaar.

Het is maar de vraag of die vier extra maanden genoeg zullen zijn om eer te doen aan het blauwe egeltje.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch