Menu Premium

Sonic krijgt redesign nadat zijn uiterlijk een meme werd

Hylke Haagsma 03/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Slechte publiciteit is ook publiciteit. Maar ook voor de nieuwe Sonic film zit daar een grens aan. Het design van Sonic gaat op de schop.

Sonic gaat veranderen, speciaal voor jou!

De eerste trailer van de the Hedgehog-film ontving onmiddellijk een reactie online die men op zijn best gemengd zou kunnen noemen. Het grootste probleem? Nou, Sonic zelf ziet eruit als een nachtmerrie.

“Dank u wel voor de steun. En de kritiek. De boodschap is luid en duidelijk … je bent niet blij met het ontwerp en je wilt veranderingen, “zei Sonic filmregisseur Jeff Fowler gisteravond in een tweet. “Het gaat gebeuren. Iedereen bij Paramount & Sega doet er alles aan om dit personage de best mogelijke persoon te maken … ”

De ‘enge’ versie werd een meme

Het internet zou het internet niet zijn, als de fans (terecht) hard los gingen op de film-egel. Het arme stekelbeest ziet er uit als of hij keihard door de wasstraat is gegaan of een nare ziekte onder de leden heeft. We hebben dan ook enigszins lachend als een boer met kiespijn de tientallen posts doorgenomen. Hier hebben we een paar mooie posts voor je op een rijtje gezet.

Dus, hebben jullie ideeën voor een nieuwe versie van de blauwe snelheidsduivel? Laat het ons weten in de comments.  De fans waren al enigszins bevreesd voor het uiterlijk van Sonic in de live-action flim toen een tijdje terug het silhouet van Sonic bekend werd gemaakt. Die week al enigszins af van de game-versie. En nu in de nieuwste trailer was hun grootste angst dus uitgekomen. Er was een parodie op de egel gemaakt. En daar kon de aanwezigheid van komiek Jim Carrey die Dr. Ivo ‘Eggman’ Robotnik, de superschurk in het Sonic-universum gaat spelen, niks aan veranderen. Alhoewel we nu ook niet bepaald een groot fan zijn van mister Carrey. Nu met gefixte egel, zou het dan toch de goede kant op moeten gaan…

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch