Menu Premium
Loading...

Filmkings over Avengers, Dune en Sonic the Hedgehog

03/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Jelle hebben genoten van hun trip in Vietnam. Nu zijn ze terug en moeten ze weer aan de bak. Daarom bij deze een nieuwe Filmkings met onze filmfanaten Jelle en Koos. Dus ga lekker languit liggen met een snack en bekijk Filmkings over Avengers, Dune en Sonic the Hedgehog!

Avengers: Endgame is er dan eindelijk

Terwijl Koos en Jelle nog op trip waren, hebben ze Avengers Endgame gezien. Wil je weten wat ze er van vinden? Kijk dan onze review van de film. Met zo’n grote release, is er natuurlijk veel nieuws erover. Zo is er een bioscoopganger geweest die, nadat hij de film zelf had gezien, direct na de rij is gegaan voor de volgende vertoning om de film te spoilen. Een flinke naaistreek waarvoor hij ook klappen heeft gekregen. Jelle en Koos zijn geen fan van geweld, toch weten ze niet zeker of zij zich hadden kunnen inhouden als hun dit was overkomen. Dit heeft geen effect op het succes van de film, want het breekt alle records. De film heeft 1.2 miljard dollar opgebracht in vijf dagen. Dit breekt het vorige record van één miljard in 11 dagen dat was opgebracht door Avengers Infinity War.

Sonic the Hedgehog mag snel opdonderen

Net als bij elke Filmkings worden er trailers gekeken. Zo kijken ze de nieuwe Men In Black trailer en hebben ze de hele film Hobbs & Shaw gezien met diens laatste trailer. Ze worden verrast met de trailer van The Velocipastor. Het hoogtepunt, of eerder dieptepunt, is de trailer voor The Sonic the Hedgehog film. Na het kijken daarvan, was er niets goed te zeggen. Zelfs voor kinderen is het moeilijk om hard te maken dat dit een goede film gaat worden. Meest opmerkelijke is wel Jim Carrey in zijn rol als Docter Eggman. Zie dat en meer in de laatste aflevering van Filmkings over Avengers, Dune en Sonic the Hedgehog!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch