Menu Premium

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 is aangekondigd voor de PC

Gamekings Redactie 06/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag kwam ontwikkelaar Rebellion met een leuk nieuwtje, want Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 is aangekondigd voor de PC. Jawel, de opvolger van Sniper Elite: Nazi Zombie Army. Een game waarbij er weer lekker oneindig veel kogels op grote hordes zombies kunnen worden afgevuurd. Laten we eerlijk zijn, wie geniet daar niet van?

Sniper Elite: Nazi Zombie Army is ontstaan uit de Sniper Elite-serie, waar afgelopen februari het tweede deel van uitkwam. In Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 draait het wederom om de Amerikaanse OSS geheim-agent Karl Fairburne en samen met drie bondgenoten neem je het op tegen een vracht aan nazi-zombies, net zoals in het eerste deel. De game wordt gespeeld in een co-op campaign tot vier spelers, waardoor het een game is die je goed met je vrienden zou kunnen spelen. Mocht je het liever in je eentje doen, kan dat ook uiteraard.

Volgens creative director bij Rebellion, Tim Jones, wilden ze de sfeer waarbij het draait om demonen en nachtmerries in deze game nog duidelijker laten spreken, ten opzichte van het eerste deel. Ook zijn er deze keer aan de vele nazi-zombies meerdere vijanden toegevoegd, waardoor er meer variatie is. Deze zullen zich snel onthullen als je de game gaat spelen. Verder geeft de baas van Rebellion, Jason Kinglsey, aan erg tevreden te zijn met hoe Nazi Zombie Army is ontvangen. Het voelde in eerste instantie voor Rebellion als een gok, maar het bleek dat er een heleboel fans voor deze game zijn ontstaan. Voor de uitgever natuurlijk alleen maar goed nieuws.

Vandaag is dus eindelijk Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 aangekondigd voor de PC. De hoop van Rebellion is om deze game ook naar de next-gen consoles te krijgen, zodat aankomende bezitters van een PlayStation 4 of een Xbox One deze game ook kunnen spelen. Er is nog geen specifieke datum bekend, maar we weten wel dat Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 later dit jaar uitkomt.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 is aangekondigd voor de PC

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 is aangekondigd voor de PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch