Menu Premium
Loading...

Smite Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een genre dat sinds een aantal jaar steeds meer in trek begint te raken en groeit met de dag, is toch wel het MOBA-genre. De massively-online-battle-arena games zijn onderhand enorm populair en de vlaggenschepen binnen het genre zijn toch wel League of Legends en DOTA 2, die een enorme rivaliteit onder elkaar kennen. Vlak achter deze vlagschepen drijft een ander populair schip die ook een flinke community achter zich heeft staan, namelijk Smite. De MOBA die al een tijd uit is voor de PC komt naar de Xbox One, zo werd gisteren bekendgemaakt tijdens de Microsoft-persconferentie. Hoe deze MOBA op de console eruit gaat zien, check je in de Smite Gameplay Trailer!

Smite onderscheidt zich van de andere MOBA’s doordat de game vanuit een third-person view wordt gespeeld en zich daardoor uitstekend loont voor een controller. Waar je bij de andere games binnen dit genre je rechtermuisknop naar de filistijnen klikt, loop je in Smite zoals in zoveel PC-games met de WASD-toetsen. Hierdoor voelt de game ook aan als een third-person game. In Smite speel je met wrede goden uit verschillende mythologieën. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met Hercules en Poseidon, maar ook een lading aan goden uit de Keltische en Egyptische mythologie zijn van de partij.

Hoe de stap van PC naar console voor een MOBA precies gaat uitpakken, is afwachten geblazen. Wanneer dat wachten voorbij is, kunnen we je helaas niet melden, want een releasedatum voor de Xbox One-versie van Smite is nog niet bekend.

Smite Gameplay Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch