Menu Premium

Skyrim Legendary update verschijnt later deze maand op de consoles

Gamekings Redactie 21/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die regelmatig een RPG speelt kent het probleem van verkeerd toegewezen skillpoints. In het begin van de game denk je het helemaal te gaan maken als tank, met log armor en gigantische wapens. Al je vergaarde skillpoints stop je in de bijbehorende skilltree’s, maar na een uur of twintig kom je er achter dat je toch veel liever voor de stealthy aanpak wilt gaan. Begin je dan een nieuw personage, of ga je verder met minder te besteden skillpoints? Veel RPG’s kennen een soort van skillreset-systeem, waar je tegen betaling of soms zelf voor niets al je skills kunt resetten en een geheel nieuwe build kunt samenstellen. Skyrim kende dit systeem nog niet, maar de komende patch brengt daar enigszins verandering in. De Skyrim Legendary update verschijnt later deze maand op de consoles.

De Legendary update brengt niet echt een skillreset-systeem naar je Dovakhiin, maar wel iets dat er op lijkt. Met patch 1.9 is het namelijk mogelijk je skills die je tot level 100 hebt weten te levelen te resetten. Alle gebruikte skillspoints in die tree krijg je dan terug en je skill wordt op level 15 gezet. Hiermee verdwijnt ook het huidige maximale level van je personage. Verder krijg je met de patch ook een nieuwe moeilijkheidsgraad: Legendary. Iets waar ik persoonlijk erg blij van wordt, want voor mijn Khajiit met skills als Sneak, Light Armor en One Handed Weapons op leveltje honderd waren zelfs Elder Dragons op Master niveau een piece of cake.

Vandaag is de Legendary update al te downloaden via Steam voor je PC-versie van Skyrim en later deze maand komt de patch zowel naar de Xbox 360 als de PlayStation 3. Jawel, tegelijkertijd, de problemen die ontstonden ten tijde van de DLC releases zijn overwonnen.

Het voelt wel een beetje als mosterd na de maaltijd, een update als deze had er eigenlijk al moeten zijn voor de DLC uitkwam. Gelukkig biedt de wereld van Skyrim zo ongelofelijk veel, dat er echt nog wel een aantal niet ontdekte grotten en steden voor je open liggen. Is deze update voor jou een reden de wereld van Skyrim nogmaals te betreden?

Skyrim Legendary update verschijnt later deze maand voor de consoles

Skyrim Legendary update verschijnt later deze maand voor de consoles

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch