Menu Premium

Singleplayerstand voor Splatoon 2 aangekondigd tijdens Nintendo Direct

Mark Bischoff 18/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen nacht kon je meekijken met de Nintendo Direct die dit keer vooral in het teken stond van ARMS. Aan het einde werd echter ook een trailer getoond met beelden van de singleplayerstand voor Splatoon 2.

In de singleplayermodus reis je naar Octocanyon en ga je een personage genaamd Marie helpen in de strijd tegen de Octarianen. In andere woorden komt het erop neer dat je á la Super Mario 3D World mag gaan platformen, diverse vijanden op je pad krijgt en er een eindbaas daarna op je staat te wachten. Dit alles is natuurlijk overgoten met de nodige lading verf die je met de welbekende wapens afvuurt.

Naast de singleplayerstand werd ook bekend dat samen met de launch van Splatoon 2 op 21 juli er drie nieuwe Splatoon Amiibo verkrijgbaar zijn. Tevens verschijnt er een neonblauw/neonrode Nintendo Switch bundel met de game erbij, een speciale pro-controller en een Splatoon 2 etui voor je Switch in op te bergen. In het najaar zal daar nog een neongroen/neonroze Joy-Con set aan toegevoegd worden om het kleurenfestijn compleet te maken.

Splatoon 2 verschijnt op 21 juli exclusief voor de Nintendo Switch.
Ben jij na deze singleplayer aankondiging overtuigd om Splatoon 2 te gaan halen? Of wacht je liever nog even af? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch