Menu Premium

ARMS open beta weekenden aangekondigd

Froukje Planken 18/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

ARMS, de aankomende motion-control fighting game voor de Nintendo Switch, krijgt een open beta aan het eind van deze maand en begin juni. Spelers kunnen meedoen aan de open beta in het weekend van 27 en 28 mei en het weekend van 3 en 4 juni. De beta, door Nintendo de Global Testpunch genoemd, vindt dus plaats op afgebakende tijden net als de Splatoon 2 open beta.

Tijdens de ARMS Direct die Nintendo vannacht uitzond, zijn meer details naar voren gekomen. Het aantal onthulde personages staat nu op 10 en een aantal nieuwe spelmodi werd bekend gemaakt (waaronder 4-speler splitscreen).  Naast traditionele 1 op 1 gevechten (met een twist), is er ook Team Fight, V-Ball, Hoops, Skillshot en 1 on 100 mode, een soort survival mode waar vijanden maar blijven komen. Naast de Versus mode, kun je vechten in de Grand Prix. Om daar kampioen te worden moet je 10 partijen achter elkaar winnen. Tijdens een Party Match wordt er online een lobby gevormd van maximaal 20 spelers die in groepjes gevarieerde wedstrijden tegen elkaar spelen.

Nintendo kondigde ook aan dat ARMS in de toekomst voortdurend ondersteund zal worden met gratis DLC, bestaande uit nieuwe vechters, levels en ARMS.

Bekijk de volledige ARMS Direct hieronder:

ARMS komt uit op 16 juni 2017 op de Nintendo Switch.
Wat vind jij van deze game? Ga jij een paar testpunches uitdelen tijdens de open beta weekenden? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer, Nintendo

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord