Menu Premium
Loading...

Sid Meier’s Civilization V: Brave New World Launch Trailer

Karim Shehata 28/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Sid Meier’s Civilization V heeft ontwikkelaar Firaxis opnieuw een hele uitgebreide real-time strategy game neergezet, als je het zo nog mag noemen. In de game draait het om het compleet opbouwen van een land. Hoewel dat in de meeste strategy games zo is, wordt in deze game de nadruk vooral op dat punt gelegd en is het aan jou de taak naast het land veilig te houden, een goede economie op te zetten. Nu komt 2K Games met een uitbreiding op de game waarbij de nadruk nog meer op het industriële, economische en commerciële vlak ligt met Brave New World. Om te vieren dat de uitbreiding bijna verschijnt, komt 2K Games met de Sid Meier’s Civilization V: Brave New World Launch Trailer.

Zoals in de episch gebrachte trailer verteld wordt is er meer nodig om je land op te bouwen dan enkel gevechten. Met de Brave New World uitbreiding wordt dat gerealiseerd, aangezien deze uitbreiding een interessante feature met zich meebrengt voor de gamer die graag Civilization speelt. Zo kun je nu de internationale handel aangaan met andere landen, waardoor jouw Nederland in deze game misschien wel kan worden voorzien van bijvoorbeeld een Duitse metaalfabriek.

Voor internationale handel is natuurlijk ook een goede relatie met het desbetreffende land nodig, en dus heeft ontwikkelaar Firaxis ook een pakje boter over het diplomatieke gedeelte van Civilization V gesmeerd. Ook wordt cultuur erg belangrijk in de nieuwe uitbreiding voor de uitgebreide strategy game.

Verder brengt Brave New World onder andere nieuwe civilizations, wonderen en scenarios met zich mee. De uitbreiding verschijnt op 12 juli aanstaande, waardoor de geduldige Civilization gamer een tijdje zoet is met wat nieuwe toevoegingen aan het toch al zeer uitgebreide Sid Meier’s Civilization V.

Sid Meier's Civilization V: Brave New World Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch