Menu Premium
Loading...

Shadow of the Beast Gamescom 2013 Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de perspresentatie van Sony die gisteren werd gehouden tijdens de Gamescom van dit jaar, werd er een remake van Shadow of the Beast aangekondigd. Het originele Shadow of the Beast verscheen in 1989 voor de Commodore Amiga, Atari ST, Amstrad CPC, Commodore 64, ZX Spectrum, SNES,Sega Mega Drive/Genesis, Sega Master System, Atari Lynx, FM-Towns en de PC-Engine TurboCD. Wanneer dat geen mond vol is weet ik het ook niet meer, maar de remake verschijnt alleen op de PlayStation 4. Veel overzichtelijker dus. De game werd gepresenteerd door middel van de Shadow of the Beast Gamescom 2013 Trailer.

Een opvallend feitje aan de originele versie van Shadow of the Beast is dat The Creative Assembly destijds de FM-Towns-versie heeft ontwikkeld van deze game. Diezelfde ontwikkelaar is nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Total War: Rome 2, de game waar fans van de franchise al heel lang op wachten. Om alle onduidelijkheid uit te weg te gaan: de studio werkt nu niet mee aan deze versie van Shadow of the Beast, want daar is natuurlijk geen tijd voor. Wat er precies met de game gaat gebeuren, is vooralsnog onbekend.

In de Shadow of the Beast Gamescom 2013 Trailer zien we de beesten in 3D met elkaar vechten, ware het niet dat de originele Shadow of the Beast natuurlijk gewoon een 2D game was. Omdat het gaat om een remake ligt het voor de hand dat de game zijn 2D stijltje behoudt, maar het kan natuurlijk alle kanten op met deze game.

Shadow of the Beast Gamescom 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch