Menu Premium

Seizoen 2 van Netflix’s The Witcher is compleet opgenomen

JeffreyHage 02/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Duurt even, maar dan heb je ook wat. Het filmen van het tweede seizoen van de serie van The Witcher op Netflix zit er helemaal op. Wanneer de opvolger van het eerste seizoen er gaat komen is nog onduidelijk, maar dit geeft uiteraard wel de ruimte voor een nieuwe teaser en de daaropvolgende trailer!

Geralt en Yennefer komen eraan

Tot op heden is er nog niet veel bekendgemaakt over het tweede seizoen van The Witcher. Er zijn maar een paar foto’s tentoon gesteld, waaronder de terugkomst van The Wild Hunt. Op de eerste trailer moeten we voorlopig helaas nog even wachten, maar de kans dat ie er snel aankomt, is natuurlijk erg groot. Wat we je alvast wél mogen laten zien is een soort van trailer die de productie van het tweede seizoen in beeld brengt. En dan blijkt maar weer eens dat er behoorlijk wat komt kijken bij zo’n Triple AAA serie als deze. Wat dacht je bijvoorbeeld van het scouten van locaties? De make-up? En het overdoen van lastige takes? Om je daar een beter beeld van te geven vind je hieronder de trailer van de productionele kant van The Witcher S2!

Seizoen 1 wisselend ontvangen

Eén van de grote punten van kritiek die seizoen 1 kreeg, was dat het verhaal soms lastig te volgen was. Helemaal als je niet eerst de boeken had gelezen óf de games had gespeeld. De vraag blijft of dit in seizoen 2 anders gaat zijn, maar aangezien Netflix vol inzet op deze serie, gaan ze vast iets met deze kritiek doen. Ze willen immers zo veel mogelijk kijkers. Ben je benieuwd naar het verhaal, maar heb je geen zin om de hele game zelf te spelen óf het boek te lezen? We snappen het. En je ziet het aankomen: Hier vind je de review van de laatste telg van The Witcher. Zo kun je lekker vanuit je luie stoelen simpel up to speed raken!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch