Menu Premium
Loading...

Scalebound E3 2014 Announce Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Scalebound is een nieuwe IP van Xbox waar momenteel nog niet heel veel over bekend is. De game wordt gemaakt door Platinum Games, bekend van games als Bayonetta en Mad World. Ze zijn keihard aan het werk aan een vervolg voor Bayonetta, die uitkomt voor de Wii U, maar blijkbaar is er tijd over. Game designer Hideki Kamiya, bekend van onder meer Resident Evil 1 en 2, neemt de leiding en hier zien we het resultaat in de allereerste Scalebound E3 2014 Announce Trailer.

Voorafgaand aan de E3 2014 gingen er al een hoop geruchten de rondte over een Monster Hunter achtige titel voor de Xbox One. Nu is het duidelijk dat deze gerucht waarschijnlijk waar zijn en dat het om deze game in kwestie gaat. Wat je uit de trailer kunt opmaken, is dat je zelf een monster en een personage bestuurt die aan elkaar verbonden zijn. Toen het personage, een wat jongere gozer met een koptelefoon om zijn nek, op de rug van zijn draak sprong kreeg hij een pantser dat erg veel leek op scales van zijn draak. Hier komt waarschijnlijk de naam Scalebound vandaan.

We zullen moeten afwachten voordat er meer over deze titel  bekendgemaakt gaat worden op de E3 2014 of misschien later in het jaar. Maar tot die tijd moeten wij het doen met deze kneitervette Scalebound E3 2014 Announce Trailer.

Scalebound E3 2014 Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch