Menu Premium
Loading...

Saints Row IV: Weapon of Mass Abduction trailer

Gamekings Redactie 24/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Saints Row is een beetje het gekke care-free neefje van Grand Theft Auto. In het verleden werden de games vaak net zoveel met elkaar vergeleken als Call of Duty en Battlefield vandaag de dag. Fans van de bizarre-’em-up sandbox-game weten dat Saints Row zichzelf niet al te serieus neemt en dat is dan ook te zien in de Saints Row IV: Weapon of Mass Abduction trailer.

Stel, je komt net terug van een lange dag hard werken, om er vervolgens achter te komen dat één of andere gast zijn vervoer op jouw plek heeft geparkeerd. Je denkt: “Had ‘ie niet beter één van die andere lege plekken met zijn lelijke busje kunnen bevlekken?” Een baas van een first world problem! Maar, aangezien je de hele dag al een goede reden zocht om je spiksplinternieuwe Weapon of Mass Abduction in te wijden, komt deze situatie toch nog als geroepen.

Weapon of Mass Abduction? Juist, geheel volgens traditie bevat de nieuwe Saints Row IV, wederom de meest fantasievolle en bizarre wapens. Dat behoort tot het speelse karakter van de franchise, waarbij ook de missies zich niet makkelijk laten voorspellen. Het is goed om te zien dat ontwikkelaar Volition deze traditie in stand houdt, want van concurreren met het almachtige GTA komen voornamelijk tranen.

Kietelt de Saints Row IV: Weapon of Mass Abduction trailer jouw fantasie ook? Weet dan dat je nog een klein maandje moet wachten tot de game in de schappen ligt. Op 23 augustus kun je dan eindelijk de komische wapens als de Weapon of Mass Destruction en de Dubstep Gun (ja, Dubstep Gun) een loslaten op (on)schuldige burgers.

Saints Row IV: Weapon of Mass Abduction trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch