Menu Premium
Loading...

Saints Row IV Meet the President Trailer

Gamekings Redactie 07/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen vonden dit het ei van Columbus of klaagde er een jaar later nog over. Saints Row: The Third was de opvolger in de succesvolle Saints Row franchise. Na vele vergelijkingen met de concurrent GTA hebben de mannen achter Saints Row besloten om het roer om te gooien. Niet langer de stoere gangster spelen, maar vol over de top met vliegende motoren, zwevende straaljagers en vuisten ter grootte van een auto. Het was een gewaagde gok om die stap te zetten. Ondanks gemengde gevoelens bij de fanbase staan de mannen van Volition nog altijd achter deze stap. Dat mag je tenminste aannemen, aangezien ze nog vele malen verder gaan in het vierde deel. Een eerste blik heb je een tijdje terug kunnen werpen op deze nogal bijzondere game. Het is tijd om wat meer te zien van die wereld, maar of het de moeite waard is, dat zie je in de Saints Row IV Meet the President Trailer.

Wat kun je verwachten van deze game? Op de eerste plaats veel Amerikaanse trots als president van de US of A. Maar je kunt ook de nodige dubstep verwachten. Het zat al in de Announcement Trailer, het zit in deze trailer en je hebt zelfs een dubstep gun. Zo kun je nog veel meer verwachten, maar het meeste ken je stiekem al wel, aangezien de game zal draaien op dezelfde engine als zijn voorganger. Hierdoor zal het grafisch niet de beste game zijn en zal het vooral voortborduren op de over de top actie. Hoewel het niet altijd in goede aarde is gevallen bij de gamecommunity, is het de enige game waarbij je in sandbox mode zo veel mafheid uit kunt halen. Voor de gamers die houden van over de top actie en het lopen ‘kutten’ in een open wereld, is dit dan ook zo’n beetje het walhalla van de gamewereld.

De meeste gamers weten waarschijnlijk nu al of ze de game gaan halen of niet. Je houdt er van, of je haat het. Wat vind jij van de game? Kijk je er al een tijdje naar uit of gaat je hart sneller stromen uit frustratie? Wat je ook vindt, je hart even goed laten pompen is nooit erg. Dus laat dat bloed maar pompen uit enthousiasme of uit frustratie en check Saints Row IV Meet the President Trailer.

Saints Row IV Meet the President Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch