Menu Premium
Loading...

Saints Row 4 Announce Teaser Trailer

Gamekings Redactie 15/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ooit was Saints Row het kleine broertje van Grand Theft Auto. Dat zal nu niet langer gezegd worden. Waar het eerste deel nog vrij realistisch was, ging het tweede deel al wat verder over de schreef: Mensen werpen alsof het papiertjes zijn. Deel drie was toch echt het deel waarin al het realisme ontsnapt was. Zwevende motoren, gigantische dildo’s om mensen te mishandelen en vuisten groter dan bowlingballen. Deel vier zal nog gekker, nog maffer en nog harder zijn dan zijn voorgangers. Check dus snel de Saints Row 4 Announce Teaser Trailer.

De actie vliegt om je oren. Hoe kan het ook anders, alsof je iets anders gewend bent van Saints Row. Steeds ging je een stapje hoger. Als klein straatcrimineeltje begon je ooit. Uiteindelijk heb je de grootste bende gekregen en het leger verslagen. Wat is dan de volgende stap? Natuurlijk, president van Amerika. Van crackhuis naar het Witte Huis. Dat is niet alles. In de trailer is te zien dat je na al het dealen en doden in de voorgaande delen inmiddels een superheld bent. Sneller rennen dan het licht, gigantische vijanden en vliegen. Je ziet het allemaal voorbij komen. Wat vind jij? Heeft Saints Row een goede weg ingeslagen met al hun humor of zijn ze het spoor bijster?

Ongeacht je smaak, kun je haast niet anders dan hard lachen wanneer je de gameplay ziet van deze gamefranchise. Natuurlijk wordt er alweer uitgegaan van een vervolg op dit deel. Na alle stappen die je doorlopen hebt, wat is dan de volgende stap? Een interplanetaire oorlog waar je op andere planeten op rampentoer gaat? Of God and his gang tegen jou? Voor nu heb je in ieder geval genoeg om naar uit te kijken in de Saints Row 4 Announce Teaser Trailer!Saints Row 4 Announce Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch