Menu Premium
Loading...

Saints Row IV Independence Trailer

Gamekings Redactie 03/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat doe je nadat je de stad hebt overgenomen? Dan is de rest van het land aan de beurt. Wat doe je als je de president van Amerika bent geworden? Dan zou je natuurlijk de hele wereld kunnen overnemen, maar je zou ook de strijd tegen aliens aan kunnen gaan. Helemaal als ze denken dat ze de baas zijn van het heelal. Hoe pak je dat aan, denk je? Dat zie je in de Saints Row IV Independence Trailer.

Want in Saints Row IV ben jij de baas van een van de machtigste landen ter wereld. Vijf jaar na de gebeurtenissen in Saints Row: The Third heb je het wel heel ver geschopt. Als Amerikaanse president krijg je een buitenaards ras, met de ambitie de wereld te veroveren, voor de kiezen. Het zal eens niet zo zijn. Alles wordt uit de kast getrokken om hier een stokje voor te steken en in plaats van het sturen van je leger neem je zelf de verantwoordelijkheid om je land te beschermen. Het zou Saints Row niet zijn als je dat niet op de meest gekke manieren zou kunnen doen. Elk nieuw deel brengt een wagonlading, nog vreemdere opties met zich mee. In de strijd tegen de Zin, zoals de aliens genoemd worden, zijn er de meest creatieve wapens ter beschikking om de buitenaardse indringers een lesje te leren. Niet te vergeten dat de hoofdrolspeler zelf wordt uitgerust met de ware krachten van een superheld.

Toch blijft het niet bij wapens en superkrachten. Ook in de lucht wordt de strijd gestreden, door in het vliegtuig te stappen. De straten van Amerika moeten schoongehouden worden van aliens, wat geen makkelijke opgave is. Saints Row IV ligt 23 augustus in de winkels voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Voor nu kun je nog even genieten van een voorproefje in de Saints Row IV Independence Trailer.

Saints Row IV Independence Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch