Menu Premium
Loading...

Saints Row IV: Inauguration Station trailer

Gamekings Redactie 06/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Deep Silver laat niets aan het toeval over, wanneer het aankomt op het onder de aandacht brengen van hun nieuwe game. In de Saints Row IV: Inauguration Station trailer zien we dat je alvast je eigen avatar kunt vormgeven. Hou je vast!

Om er zeker van te zijn dat Saints Row IV van niemands radar verdwijnt, is Deep Silver al een paar weken bezig met een trailer-offensief. Zo zagen we onlangs onder andere al een Dubstep-gun en een Weapon of Mass Abduction voorbij komen. Waar de eerste delen openlijk de strijd aangingen met het almachtige Grand Theft Auto, distantieert de bizarre-’em-up zich nu duidelijk van Rockstar’s monsterfranchise. De insteek is “hoe gekker, hoe beter’, de focus lijkt vooral op het fun-gehalte te liggen en het moet vooral geen overeenkomsten met de realiteit hebben.

Het moge duidelijk zijn: in de bizarre wereld van Saints Row IV zijn de mogelijkheden groot, divers en vooral bizar. In de nieuwe Saints Row IV: Inauguration Station trailer zien we hoe een mogelijke president van de U.S.A. Eruit kan zien. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wil je een wulpse, rondborstige president? Of misschien wel een glimmende, narcistische bodybuilder in een veel te kleine ballenknijper? Een ding is zeker, jouw toekomstige president beschikt in ieder geval over soepele danspasjes. Of de bevolking daar wat aan heeft weet nog niemand, maar het landsbestuur wordt er zeker een stukje kleurrijker van.

Je kunt je karakter, de president, op de website van Saints Row alvast volledig pimpen. Op 23 augustus lanceert Deep Silver hun nieuwe game en vanaf dan is het mogelijk om de door jou ontworpen avatar in de game te toveren. We zijn benieuwd waar gamers mee gaan komen met de uitgebreide character-creator. Waarschijnlijk zullen we heel bijzondere resultaten tegenkomen!
Saints Row IV: Inauguration Station trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch