Menu Premium

Ryan Reynolds speelt Detective Pikachu in nieuwe film

Froukje Planken 07/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Detective Pikachu, een 3DS game die alleen in Japan is uitgekomen, krijgt een Hollywood film en er worden steeds meer details vrijgegeven over deze film. De nieuwste onthulling is dat Ryan Reynolds Detective Pikachu zal spelen. Volgens The Hollywood Reporter zal Reynolds de stemacteur zijn voor het iconische Pokémon figuur in een rol die waarschijnlijk veel op motion capture zal steunen.

In juli 2016 kondigde het Amerikaanse filmbedrijf Legendary Entertainment aan dat ze de rechten hadden verworven voor een nieuwe live-action film gebaseerd op het Detective Pikachu personage. De filmproductie hiervan begon in 2017. Toho zal de film in Japan distribueren, terwijl Universal Pictures dat buiten Japan zal doen. Rob Letterman (bekend van de film Goosebumps) regisseert de film en hoofdrollen zijn weggelegd voor Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Kathryn Newton (Big Little Lies).
Nu is dus bekend geworden dat Ryan Reynolds (o.a. bekend van Deadpool) gecast is voor de rol van Detective Pikachu. Een opvallende keuze, want acteur Danny DeVito was door buitenstaanders al gelinkt aan deze rol. Fans waren eerder al een petitie gestart om DeVito in deze rol te krijgen.

De oorspronkelijke Great Detective Pikachu is een adventure game uitgegeven door The Pokémon Company en kwam alleen uit in Japan. Het is een spin-off van de Pokémon franchise en draait om Pikachu die samen met zijn sidekick allerlei mysteries rondom Pokémon oplost.
Hoewel het handelsmerk al in 2013 geregistreerd werd en de game in 2016 uitkwam op 3DS, is van een westerse release nog steeds geen sprake.

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch