Menu Premium

Nintendo registreert Great Detective Pikachu als handelsmerk

Gamekings Redactie 07/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gingen al een tijdje de geruchten dat Nintendo bezig zou zijn met een game rondom de meest bekende Pokémonmascotte Pikachu. Het is bijna ironisch te noemen dat het internet er als ware speurneuzen op doken om de waarheid te achterhalen en wat blijkt; Nintendo registreert Great Detective Pikachu als handelsmerk. Eén en één is twee, toch?

De Japanse website NHK hielp vorige maand de wereld in dat ontwikkelaar Game Freak met een nieuwe game bezig zou zijn, met Pikachu in de hoofdrol. Ze zouden daarmee begonnen zijn in de zomer en de geruchten ontwikkelden met de tijd. Zo verschenen er (eigenlijk hele angstaanjagende) foto’s waarop te zien was hoe Pikachu de gezichtsbewegingen van een mens nadeed en een scherm met aanwijzingen dat het gaat om een Nintendo 3DS-titel.

Als er één partij is die de bevestiging kan geven, is het Nintendo. Nu doen ze dat een soort van, gezien ze Great Detective Pikachu als handelsmerk geregistreerd hebben. De game gaat dan ook, zoals de titel al doet vermoeden, om Pikachu die de rol van detective aanneemt. Dit in combinatie met de camera van de Nintendo 3DS, waardoor je als speler zijnde met Pikachu samenwerkt om mysteries op te lossen. Natuurlijk blijven het geruchten, dus misschien hebben Nintendo en Game Freak andere plannen. Toch lijkt het overduidelijk deze kant op te gaan.

Pikachu is en blijft de meest bekende Pokémon, dus dat hij nu zijn eigen game krijgt voor op de Nintendo 3DS is helemaal geen gek idee. We kunnen vanaf nu maar één ding doen en dat is wachten tot Nintendo de game officieel aankondigt.

Nintendo registreert Great Detective Pikachu als handelsmerk

Nintendo registreert Great Detective Pikachu als handelsmerk

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch