Menu Premium

Rockstar onthult nieuwe GTA 5 screenshots

Gamekings Redactie 29/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er hoeft maar iets gepost te worden dat de woorden Grand, Theft en Auto combineert en het internet staat op z’n kop. De GTA-franchise kent dan ook onwijs veel fans en er wordt al jarenlang vol smart gewacht op de nieuwe titel in deze serie. Nu de release steeds dichterbij komt, laat Rockstar ook steeds meer zien van de game. Rockstar onthult nieuwe GTA 5 screenshots, waarin we meer zien van de hoofdpersonages en de grootse speelwereld.

Het valt niet te ontkennen dat Grand Theft Auto V een van grootste titels van 2013 wordt. Ondanks dat de next-gen consoles eraan komen en we veel zien van de games die daarvoor uitkomen, hebben we Rockstar’s sandbox-game als hekkensluiter van deze generatie. Vanaf aankondiging tot release zit bijna twee jaar en fans van de franchise kunnen dan ook niet wachten tot ze Grand Theft Auto V in handen krijgen. Vandaag voedt Rockstar hongerige fans met een aantal screenshots. Zo zien we een paars-gele bolide op de snelweg en staat Trevor, een van de hoofdpersonages, met z’n blije gezichtje in een stripclub. Het is goed om te zien dat hij wat ontspanning kent tussen al het herrie schoppen in.

Ook krijgen we te zien hoe een vliegtuig over de stad Los Santos raast. Zo krijgen we een beter beeld van de grootte van Rockstar’s versie van Los Angeles. We zien hoe Michael stoer doet met een vuurwapen en hoe er over het water gescheurd wordt met een speedboot. Uiteraard wordt er ook laten zien hoe Trevor ruzie zoekt met wat politie-agenten en waar het leger mee komt aanzetten als je het te bont hebt gemaakt. Ook zien we Franklin in een vuurgevecht, terwijl hij op een racemotor zit. Ik denk dat je het beste zelf even kunt kijken, dus stop met lezen en scroll naar beneden!

Rockstar onthult nieuwe GTA 5 screenshots

Rockstar onthult nieuwe GTA 5 screenshots

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch