Menu Premium

Rockstar maakt pre-order details GTA V PC bekend

Karim Shehata 16/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grand Theft Auto V is recentelijk opnieuw uitgesteld voor de PC, maar op 24 maart lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren. Alhoewel Rockstar in een eerder stadium nog zei dat de game absoluut niet uitgesteld ging worden en dit toch gebeurde, lijkt het er nu op dat Rockstar iets goed wil maken met de community. Dit valt op te maken uit de pre-order details die de uitgever naar buiten heeft gebracht.

Wanneer je de game vooruitbesteld via de Rockstar Warehouse kun je namelijk een Rockstar-game naar keuze uitkiezen. Zo kun je kiezen uit games als Max Payne 3, L.A. Noire, Bully: Scolarship Edition, Midnight Club 2, Manhunt en veel GTA-games. Ook krijg je, vergelijkbaar met de pre-orders van de PlayStation 4- en Xbox One-edities, één miljoen GTA$. De helft is te besteden in Grand Theft Auto V, terwijl de andere helft beschikbaar wordt gemaakt in Grand Theft Auto Online. De gratis game krijg je er overigens alleen bij als je de game vooruitbesteld vóór 1 februari. Wanneer je dat doet voor die datum, krijg je nog eens 300.000 GTA$ bovenop de eerdergenoemde pre-order bonus.

Grand Theft Auto V verschijnt zoals gezegd op 24 maart voor de PC. De game is sinds 17 september 2013 al beschikbaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PlayStation 4- en Xbox One-versies volgde op 18 november 2014.

Bron: Rockstar

Rockstar maakt pre-order details GTA V PC bekend

Rockstar maakt pre-order details GTA V PC bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch