Menu Premium

Rockstar (her)lanceert alle Max Payne 3- en LA Noire DLC gratis op PC

JeffreyHage 21/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar heeft een lekkere binnenkomer voor de PC gebruikers onder ons. Met een nieuwe update kun je nu de DLC van LA Noire en Max Payne 3 gratis downloaden. De beide games zijn daarnaast ook klaargemaakt voor 32-bit systemen. Dit nieuws komt in navolging van alle Rockstar games die kort van Steam waren verwijderd. En de korte terugkeer van Midnight Club II. Het lijkt erop dat iemand bij Rockstar op allemaal verschillende knoppen aan het drukken is. Want waarom geeft de ontwikkelaar anders deze DLC weg?

Rockstar DLC voor niks

Er gebeurt altijd genoeg rondom Rockstar games. Zo hebben we gisteren gesproken over het per ongeluk verwijderen van alle games op Steam. Vandaag komt daarbij dat je vanaf nu alle DLC voor Max Payne 3 en LA Noire kan downloaden. Het is op het moment nog speculatie: maar als dit geen fout is, dan heeft Rockstar wellicht dankzij die fout van eerder deze week ingezien dat hun oude games nog steeds populair zijn. En als een soort cadeautje dacht de ontwikkelaar wellicht om alle DLC voor de games dan maar weg te geven. Dat terwijl cadeautjes in de game-industrie schaars zijn en al helemaal als het gaat over DLC waar veel geld aan te verdienen is. Voorlopig moeten we helaas nog even wachten op GTA 6, maar als je op een PC speelt, kun je nu wel opnieuw kennismaken met Max Payne 3 én LA Noire.

GTA V komt er nog aan

Max Payne 3 is uitgekomen in 2012 en LA Noire zelfs in 2011. De verjaardagen van deze games kan dus ook nog wat te maken hebben met het cadeautje van Rockstar. Verder werkt Rockstar momenteel druk aan de derde port van GTA V. Die moet namelijk ergens de komende maanden gaan uitkomen. Ons gevoel zegt dat dit of ergens in mei/juni wordt of in het najaar.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch