Menu Premium

Rockstar Games releast nieuwe GTA V-screenshots

Gamekings Redactie 12/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hype rondom de aankomende titel van Rockstar Games is enorm. Het is al vijf jaar terug dat de ontwikkelaar met Grand Theft Auto IV kwam en binnen een aantal dagen is het tijd voor het vervolg: Grand Theft Auto V. Stukje bij beetje krijgen we steeds meer te zien van de game en ook vandaag is dat het geval. Rockstar Games releast nieuwe GTA V-screenshots, welke te zien zijn op de recent gelanceerde Lifeinvader-website.

“Lifeinvader-website?” Ja, dat lees je goed. Als je groot fan bent van de Grand Theft Auto-franchise weet je dat ze bij Rockstar Games erg hun best doen om levende werelden te maken van hun titels. Daarnaast zijn alle Grand Theft Auto-games parodieën op het cliché Amerikaanse leven en daar komt ook bij kijken dat er ook in-game varianten van echte merken langskomen. Grand Theft Auto V speelt zich af in een virtuele, hedendaagse versie van Los Angeles. In de tijd van nu is een sociaal netwerk als Facebook niet meer weg te denken en ook daar moest volgens Rockstar Games een parodie op komen: Lifeinvader. In plaats van de bekende ‘likes’ op Facebook, heet het ‘stalks’ op Lifeinvader en de website staat ook vol met profielen van oninteressante mensen en bedrijven die zichzelf door middel van het sociale medium aan de man willen brengen.

Zo ook het door Rockstar Games bedachte Legendary Motorsport. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een autodealer en niet zomaar een. Legendary Motorsport is hét in-game bedrijf waar je moet zijn voor de dure auto’s.

Tof bedacht door Rockstar Games en nog leuker is dat er op het vandaag aangemaakte Lifeinvaders-profiel van Legendary Motorsport ook nieuwe screenshots te vinden zijn. Natuurlijk laten deze snelle, fancy auto’s zien en die check je hieronder. Grand Theft Auto V ligt op 17 september in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Rockstar Games releast nieuwe GTA V-screenshots

Rockstar Games releast nieuwe GTA V-screenshots

Rockstar Games releast nieuwe GTA V-screenshots

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch