Menu Premium

Rockstar brengt Red Dead Redemption 2 in mei naar Xbox Game Pass

Alex 23/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Western liefhebbers opgelet. Rockstar brengt volgende maand haar cowboy-game Red Dead Redemption 2 naar de download service van Xbox. Mocht je de game nog niet hebben gespeeld, dan is dit nu je kans.

Red Dead Redemption 2 naar Xbox Game Pass

In 2018 verscheen het tweede deel van Red Dead Redemption. Rockstar’s Western werd in de tijd van release met veel enthousiasme ontvangen. De kans is groot dat jij als gamer deze titel dan ook al hebt gespeeld of zelfs de credits al hebt gezien. Voor die gene die dat nog niet hebben gedaan, komt Red Dead Redemption 2 naar Xbox Game Pass. Dit zal gaan gebeuren op 7 mei aanstaande. Een kleine kanttekening is echter wel dat het alleen de console variant van Xbox Game Pass betreft. Of en wanneer de game ook naar Xbox Game Pass voor PC komt is nog niet bekendgemaakt.

Helaas is er ook slecht nieuws

Het is echter niet alleen maar positief nieuws wat Rockstar weet te brengen. Er zal plaats moeten worden gemaakt om RDR 2 met open armen te kunnen ontvangen. Vanaf 7 mei zal namelijk de game Grand Theft Auto V verwijderd gaan worden van Xbox Game Pass voor de console. Het is tot bovenstaande datum nog mogelijk om de volledige game binnen te halen met 20% korting, daarna is het gedaan met GTA5. Dit alles werd aan de wereld bekendgemaakt via een blogpost op de website van Xbox.

Dit vonden wij er destijds van

Uiteraard hebben wij bij Gamekings de cowboy-game ten tijd van release goed onderhanden genomen. Mocht je de titel nog nooit hebben gespeeld of wil je nog even jouw geheugen opgefrist hebben, de review van Red Dead Redemption 2 is hier terug te kijken. Ben jij blij dat de game volgende maand binnen te halen is via Xbox Game Pass? Of had je liever Grand Theft Auto V in de online catalogus staan? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch