Menu Premium
Loading...

Red Dead Redemption 2: Het absolute eindoordeel

03/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan de kijkcijfers van de items tijdens de Red Dead Bonanza en de verkoopcijfers van de game zelf te zien, hebben we met zijn allen erg genoten van de game die Rockstar ons vorige week schonk. Je weet wel, Red Dead Redemption 2. De titel vloog de winkels uit. Maar, eerlijk is eerlijk, in die week rond de release had alleen Boris het spel uitgebreid gespeeld. Reden, slechts één gamecriticus per media-outlet kreeg vroeg toegang tot het spel en kon de game dus voor de release spelen. De rest pas daarna. Op exact hetzelfde moment als jullie. Daarom schuift nu, zoals beloofd, deze ‘rest’, te weten Jelle en Skate, aan bij Boris om het absolute eindverdict over Red Dead Redemption 2 te gaan vellen. Spannend!!!

Wat maakt Red Redemption 2 nu precies zo fenomenaal?

Hoe hebben de drie de game beleefd? Vinden ze dezelfde stadjes leuk, hoe kleden ze zich en volgen ze alleen de main quest of pakken ze ook geregeld wat site quests mee? En is alles rozengeur en manenschijn aan deze game? Het spel krijgt immers volle bak tienen. En bij ons geldt altijd, je kunt iets t***vet vinden en toch kritiek hebben. Boris neemt de leiding in deze bijna 55 minuten durende discussie. Hij gaat samen met Jelle en Skate op zoek naar wat deze game nu precies zo fantastisch maakt en welke uitwerking al deze digitale pracht en praal op ons heeft gehad.

Om totale paniek te voorkomen, we letten dit keer extra goed op spoilers en we hebben het in dit item ook niet zo zeer over de verhaallijn. Het gaat echt om onze belevenis. Wat we tof vinden en wat niet. En vooral waarom het allemaal zo tof is. Is het alleen omdat alles er zo insane strak uitziet of is er meer aan de hand in Red Dead Redemption 2? Veel plezier toegewenst in de komende drie kwartier.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch