Menu Premium

Roche Fusion heeft nu een publieke beta

Karim Shehata 20/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaat tegenwoordig geen dag meer voorbij zonder dat we heel even stilstaan bij de verschillende indie-games die we voorgeschoteld krijgen. De afgelopen tijd hebben duizenden, zo niet miljoenen mensen op deze wereld kunnen genieten van onder meer Hotline Miami, Minecraft en Terraria. Het kan echter allemaal nog kleinschaliger, want er zijn ook studio’s die nog niet zo’n immens succes hebben gekend met hun games als de zojuist genoemde titels. Zo verschijnt er binnenkort een parel van Nederlandse bodem, want ontwikkelaar Amulware is bezig met Roche Fusion. Deze game is zelfs nu al te checken, want Roche Fusion heeft nu een publieke beta.

Dit heeft de indie-ontwikkelaar zojuist laten weten aan ons. Wanneer je de game nog niet kent, is een uitleg natuurlijk geen overbodige luxe. Roche Fusion is een ‘over the top’ shoot-em-up. In de game bestuur je een ruimteschip, waarmee je zoveel mogelijk vijanden moet neerknallen om de hoogste highscore te halen. Daarnaast zul je te maken gaan krijgen met hele ritsen aan vijanden die opeens tegelijkertijd op je afkomen, eindbazen en belooft de ontwikkelaar de tofste graphics en zeer bijpassende geluidseffecten voor deze game. Je kunt natuurlijk zelf checken of de indie-ontwikkelaar haar belofte waar lijkt te gaan maken, want Roche Fusion heeft nu een publieke beta.

Aanstaande zaterdag kun je overigens een kijkje in de keuken nemen van de Nederlandse ontwikkelaar Amulware, want op de mooiste dag van de week komt er een item online op Gamekings.tv over de studio. Ook zal de ontwikkeling van Roche Fusion natuurlijk niet onbesproken blijven, waardoor je aanstaande zaterdag zeker het videoportret van Amulware moet checken op deze website. Tot die tijd kun je in ieder geval aan de slag met de beta van Roche Fusion. Voor meer informatie over de game en toegang tot de publieke beta, check je de website van Roche Fusion

Roche Fusion heeft nu een publieke beta

Roche Fusion heeft nu een publieke beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch