Menu Premium

Retailversie van World of Warcraft bevat vanaf nu alle uitbreidingen

Karim Shehata 29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zonder enige twijfel is World of Warcraft één van de, zo niet dé populairste MMO-game ooit. De game, die overigens inmiddels in populariteit afneemt, verscheen op 23 november 2004 en wordt nog altijd door veel gamers vaak gespeeld. In de loop der jaren verschenen er verschillende uitbreidingen, die de immense wereld van World of Warcraft een flinke uitbreiding gaven en daarnaast nog meer speelbare classes en personages met zich meebrachten. Wanneer je nu nog van plan bent te beginnen met de MMO, maar je door de bomen het bos niet meer ziet wat betreft het verschil in content, is daar nu een oplossing voor: de retailversie van World of Warcraft bevat vanaf nu alle uitbreidingen.

Wanneer je de game nu dus koopt in de winkel, kun je meerdere installatie discs verwachten in het doosje, want je krijgt nu standaard The Burning Crusade, Wrath of the Lich King én Cataclysm bij de reguliere editie. Ook krijg je nog een Beginners Guide en een Quickstarters Guide, om jezelf optimaal in de wondere wereld van WoW te kunnen verliezen. Voorheen ging deze bundel als de Battle Chest door het leven, maar is nu omgetoverd tot de standaard editie. Door enkel de bundel aan te schaffen ben je natuurlijk nog niet klaar, want om de game überhaupt te kunnen spelen is een maandelijks abonnement vereist. Sinds kort kun je wel gratis blijven spelen tot het moment dat jouw personage(s) level 20 hebben bereikt.

Blizzard heeft deze actie waarschijnlijk ondernomen om nog wat spelers te werven voor World of Warcraft. Hoewel er nog altijd miljoenen mensen per dag met alle plezier inloggen op Battle.net, is het aantal spelers zoals gezegd wél teruggelopen in de afgelopen jaren. Gamers die dus nog geen kennis hadden gemaakt met dit fenomeen onder de MMO’s, kunnen vanaf nu dus aan de slag met alle content die World of Warcraft ooit voortgebracht heeft. Het is natuurlijk aan jou of je, naast het kopen van de game, ook nog maandelijks de portemonnee wilt trekken.

Retailversie van World of Warcraft bevat vanaf nu alle uitbreidingen

Retailversie van World of Warcraft bevat vanaf nu alle uitbreidingen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch