Menu Premium

Respawn geeft een sprankeltje hoop voor Titanfall 3

Dansky 23/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor fans van de Titanfall series! Na de release van Apex Legends is het erg stil geweest rondom de titanen-shooter van Respawn. Hier en daar kwamen nog wel wat geruchten voorbij maar die werden een jaar later wederom ontkracht. Het lijkt wat dat betreft wel een achtbaan, en Respawn vindt het schijnbaar een hele fijne achtbaan om ook achteruit mee te maken. Eerst wanhoop en weemoed, en daarna toch een sprankeltje hoop.

Teleurstellend nieuws op een ongerichte vraag

Het begon in eerste instantie met de livestream van Jason Garza. Niet een livestream uit naam van Respawn maar een persoonlijke livestream: Morning tea with Jason. Klinkt als een gezellig begin van je week als het aan ons ligt. Niet zo gezellig als Brievenmaandag, maar close. De fans van Titanfall zijn, om het zacht uit te drukken, gek op de game en als je bij Respawn werkt kan je de vragen dus wel verwachten. Jason kreeg aan het einde van de stream nog één laatste vraag: “before you go, can we have any comments on Titanfall?”

Waarop hij grapte dat het een spel is, met mechs, uit de vroegere tijd van Xbox en dat we vooral geen hoop moeten hebben.

“We don’t have anything in the works. There is nothing, there is nothing there. We got too many games in the works right now at work.”

Wat Garza dan niet zag was dat de vragensteller in kwestie het eigenlijk had over de issues die de game heeft en niet over een nieuwe game. Met name gericht op informatiebeveiligingsproblemen. Alas, Garza had al geantwoord.

Na regen komt misschien Titanfall 3?

Maar zijn reactie bracht een zodanige stortvloed aan reacties mee dat Respawn zelf toch even moest reageren.

En dit doet dan wel weer hoop oplaaien in de harten van de Titanfall fans. Echter, gezien de huidige productie van verschillende games binnen Respawn, kan het nog wel eens een paar jaar duren voordat er een nieuwe Titanfall zou komen. Als het aan Vince Zampela, de founder van Respawn, ligt zal er sowieso ooit een nieuwe ontdekkingsreis door het Titanfall universum komen:

But it’s always there. You see the little bits of stuff coming back [through the lore in Apex Legends]. At some point, I would personally like to see some kind of resurrection there. We’ll see if I can make that happen.

Maar tot die tijd zal het helaas nog even wachten zijn. En zoals een oude wijze man ooit zei: “There never was much hope, just a fool’s hope.”

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch